Vrei să te implici?

Departamentul de tineret

Închinare

Dacă simți chemarea de a-i sluji lui Dumnezeu prin muzică, ai ocazia de a fi folositor în cadrul serilor noastre de tineret! Poți face acest lucru atât în față, la microfon, cât și în spate, la un instrument.

Media

Frecventezi Biserica Maranata și serile noastre de tineret? Ți-ar plăcea să ne ajuți la crearea de content pe rețelele de socializare? Îți place sau ai vrea să lucrezi în programe de editat? Ai capacitatea de a vedea și cele mai mici detalii? În cazul ăsta, am vrea să slujim împreună!

Gustări și întâmpinare

Dacă crezi că simplul tău zâmbet și un cuvânt de ,,bun venit’’ spus din inimă poate schimba starea unui suflet, înseamnă că departamentul acesta e locul potrivit pentru tine. Iar, dacă preferi mai mult să faci lucrurile fără să fii văzut, te poți implica pe partea de gustări.

Social

Ești o persoană căreia îi place să dea o mână de ajutor? Îți dorești să crești din punct de vedere spiritual și să duci relația ta cu Dumnezeu la următorul nivel? Cauți un grup din care să faci parte și să ai lângă tine oameni ai lui Dumnezeu?

Activități

Ești o fire dinamică, sociabilă și dornică de a lucra cu tinerii? Atunci locul tău este aici! Avem nevoie de tine pentru a crea un grup mai solid și a face împreună cât mai multe activități și ieșiri.

Decor

Dacă și tu ești pasionat de arta vizuală, ești creativ și inspirat, ți-ai dori să folosești acest dar de la Dumnezeu într-un cadru creștin, spre lauda Lui, implică-te în echipa de decor a tineretului! Avem nevoie de tine!

Beni Țicărat

Liderul departamentului de tineret +40 741 461 016

Vrei să te implici?

Vrei să te implici?

Dacă ai inima deschisă pentru implicarea în departamentul de tineret, contactează-ne!